Yves Vandenborre
Yves Vandenborre
Career Coach
+32 492 91 94 50

Mijn studiekeuze voor Toegepaste Economie en daarna Internationaal Marketing en Management, maakte ik destijds door mijn brede interesse voor de bedrijfswereld.

Het was pas na enkele jobervaringen dat ik doorhad wat mijn echte passie was: een oprechte interesse in mensen en organisaties. Wie zijn ze, wat hebben ze nodig, wat zorgt voor voldoening en duurzame relaties?

Intussen ben ik méér dan 20 jaar actief in HR en vind ik het nog steeds super en tegelijk zeer waardevol om mensen, teams en organisaties te helpen in hun zoektocht naar hun rol, meerwaarde en verbinding. Graag ben ik, samen met het hele Hura team, dan ook een aanspreekpunt en sparringpartner om te komen tot duurzame passende connecties en oplossingen.

Vrienden, collega’s en gesprekspartners bij klanten en vakorganisaties, bestempelen mij als toegankelijk, toegewijd, empathisch, positief en oplossingsgericht. Graag zet ik, vanuit mijn rol als teamlead bij Hura, deze eigenschappen in om op een positieve manier bij te dragen aan de HR noden van organisaties en bedrijven, en elk individu te ondersteunen bij zijn loopbaanvragen.

‘Positief denken doet deuren openen naar vele nog onbekende mogelijkheden.’