Jouw gids op de arbeidsmarkt

Hura is eerst en vooral jouw respectvolle gids op de arbeidsmarkt: tijdens al onze trajecten staat respect voor ieders eigenheid en persoonlijke autonomie voorop. Onze coaches nemen daarom het roer niet over, maar timmeren samen - en volgens ieders tempo - aan de juiste weg. We inspireren en motiveren, om zowel individuen als organisaties te versterken.

Zo bouwen we aan langetermijnrelaties die essentieel zijn om de bedrijfscultuur, context en achtergrond goed in te schatten.

Hura 72
100% doe(l)gericht maatwerk

Geen pad is hetzelfde. Daarom hanteren we bij Hura geen one size fits all-aanpak, maar wel maattrajecten die specifiek voor ieders situatie uitgestippeld worden. Persoonlijke noden en wensen vormen daarbij het belangrijkste vertrekpunt. Maar we zetten, doe(l)gericht als we zijn, de theorie ook om in de praktijk. Niet alleen tijdens, maar ook na de trajecten blijven we bovendien ondersteunen.

Persoonlijk partnership

Bij Hura zijn we meer dan een dienstverlener. We focussen op intensieve samenwerkingen, zowel met individuen en bedrijven als met verschillende actoren en stakeholders in de arbeidsmarkt. Vanuit een langetermijnvisie bouwen we aan sterke, persoonlijke partnerships en netwerken die een belangrijke hoeksteen vormen van onze (traject)coachings en outplacement-processen. Want op een doordachte manier co-creëren zorgt voor de beste resultaten.

Hura 46
Hura 28
Grote betrokkenheid

Onze ervaren coaches en arbeidsexperten zijn oprecht geïnteresseerd en verdiepen zich met een groot empathisch vermogen in de verhalen van alle partijen die we ondersteunen en begeleiden. We nemen er uitgebreid de tijd voor en werken aan een sterke vertrouwensband. Daarom zoeken we binnen onze organisatie altijd naar de best passende coach (of team) die het traject van a tot z in goede banen leidt, het proces tot in detail kent en in elke fase een laagdrempelig en toegankelijk klankbord vormt.

Doorgedreven expertise

Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit bij Hura. Dankzij onze expertise in coaching en begeleiding en onze kennis van de arbeidsmarkt boeken we resultaten die een echt verschil maken voor de bedrijven en individuen die we begeleiden. We kennen onze métier, en sturen onze methodes en processen continu bij dankzij doorgedreven evaluaties.

Hura 05
Hura 66Hura 46

Dankzij sterke waarden naar duurzame resultaten

Talentgerichte visie/talent driven

Hura is onderdeel van ITZU Group, een dienstverlener met een groot hart voor mensen en een scherp oog voor hun eigen unieke talenten. Vanuit die waardering voor individuele sterktes gaan we bij Hura actief op zoek naar ieders potentieel in functie van de noden op de arbeidsmarkt en bouwen we elke dag aan persoonlijke en collectieve groei.

Dankzij een holistische en pragmatische aanpak brengen we talenten, sterktes en drijfveren in kaart en creëren we betrokken langetermijnrelaties. Daarbij kijken we verder dan de vaardigheden op papier.

Zo geven we iedereen - ongeacht leeftijd, geslacht, ras of religie – de kans om de beste versie van zichzelf te zijn en het verschil te maken op professioneel vlak.

Focus op alle betrokken partijen/stakeholder minded

De behoeften, noden en wensen van al onze klantengroepen vormen het vertrekpunt van onze werking. Van medewerkers, kandidaten en bedrijven tot leveranciers en samenwerkingspartners, we co-creëren innovatieve oplossingen dankzij de uitbouw van een sterk netwerk en betekenisvolle partnerships.

Als betrokken inspirator, verbinder en klankbord krijgen we meer inzicht in de leefwereld van onze klanten en kunnen we hen beter gidsen naar hun doelstellingen. Zo werken we elke dag aan duurzame resultaten, voor individuen en organisaties.

Wendbaar in denken en doen/agile

Elke situatie is anders en vraagt om een andere aanpak. Maatwerk staat daarom altijd voorop bij Hura. In combinatie met een kwaliteitsvol aanbod en een doorgedreven kennis van de arbeidsmarkt schakelen we snel en efficiënt. Daarnaast werken we ook consistent samen met individuen en partners. Als duurzame partner blijven we dicht bij onze expertise en bouwen we op die manier doordacht en grondig aan individuele en collectieve successen, ook in de meest uitdagende tijden. Omdat we onze blik graag op de toekomst richten, denken we vooruit, grijpen we kansen en reageren we flexibel op (maatschappelijke) veranderingen en uitdagingen.

Op zoek naar de juiste gids op jouw professionele pad?

Om duurzame doelstellingen te realiseren, gaat ons team als ervaren gids op de arbeidsmarkt graag een stap verder. Of zeg gerust: een paar stappen. Afhankelijk van wat individuen en bedrijven nodig hebben op hun professionele pad.