Terugkeer naar werk na een lange periode van ziekte brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Bij Hura begrijpen we de complexiteit.

Met een aanpak die empathie en expertise combineert, richten we ons op jouw persoonlijke hersteltraject. We verbinden je met expertcoaches die jouw gidsen op dit pad. Samen versterken we je zelfvertrouwen en onderzoeken we haalbare mogelijkheden, om jou stap voor stap te begeleiden naar een succesvolle herintrede op de arbeidsmarkt.

Voor wie?

  • Ben jij erkend als arbeidsongeschikt?
  • EN werd je arbeidsovereenkomst door de werkgever beëindigd wegens medische overmacht (vanaf 1 april 2024) max. 6 maanden geleden?

Dan kan jij via een tussenkomst van het TNW-fonds een gespecialiseerde dienstverlening op maat aanvragen. Deze erkende dienstverlening heeft als doel om stappen naar werk te zetten bij een andere werkgever.

  • Je dient hiervoor een aanvraag in te dienen bij het RIZIV.
  • Na goedkeuring ontvang je een persoonlijke voucher met een maximale waarde van 1800 euro die je kan inzetten bij een erkende dienstverlener.

Vanaf 1 april 2025 kunnen werknemers en werkzoekenden die langer dan een jaar arbeidsongeschikt zijn, ook een beroep doen op het Terug Naar Werk-fonds.

Terug-naar-werk-traject op jouw maat:

Jouw voucher geeft bij Hura toegang tot een begeleidingstraject van 6 maanden. Je wordt steeds gekoppeld aan een vaste coach die jouw vertrouwde klankbord en gids is doorheen het hele traject.

Hura 28
Individuele coaching

Individuele coaching met je eigen coach vormt de rode draad doorheen je traject. 6 maanden met 8 individuele sessies van 1,5u.

Themaworkshops

Doorheen het begeleidingsprogramma kan je kiezen uit een aanvullend aanbod van 12 verschillende inspirerende workshops (3u per workshop). Je kan kiezen uit thema’s zoals psycho-educatie, met de juiste mindset aan de slag, oriënteren, benadering arbeidsmarkt, vinden van passende vacatures enz.

Hura 61
Hura 83
Online loopbaanplatform

Ga je liever zelf aan de slag of wil je de opgedane kennis nog eens extra inoefenen? Dat kan op ons online loopbaanplatform. Hier vind je tal van oefeningen, cursussen en stappenplannen, 24/7 beschikbaar tot zelfs 3 maanden na je traject. Zo werk je helemaal volgens het tempo dat op dat moment voor jou haalbaar is.

Heb je nog een vraag?

Stel ze via het contactformulier, stuur een mailtje of bel ons op 0800 352 80.

We helpen jou graag verder!