Wat is het loopbaanplatform van Hura?

Deze online omgeving is gevuld met thema 's die relevant zijn voor werkzoekenden en werknemers die i.k.v. coaching, outplacement, opleiding en loopbaanbegeleiding bij Hura een traject volgen.

Volg de digitale rondleiding om een kijkje te nemen!

Heb je al een login op ons platform en wil je aan de slag?

Wat haal jij uit ons online loopbaanplatform?

  • Een online omgeving waar je 24/7 aan de slag kan met onderwerpen waar jij behoefte aan hebt. Dit wanneer jij er tijd voor hebt, op jouw tempo en volgens jouw interesses.
  • Nog meer mogelijkheden: Je kan kiezen uit verschillende cursussen en webinars, van sollicitatietraining tot veerkracht. Ga aan de slag met leuke, interactieve oefeningen en filmpjes.
  • Een heleboel inspiratie over de onderwerpen die jou het meest aanspreken. Leer bijvoorbeeld meer over bedrijfsculturen en de arbeidsmarkt. Werk aan je assertiviteit en krijg tips van specialisten.
  • Kwaliteit en diepgang: Ons platform is ontwikkeld door expertcoaches die dagelijks met beide voeten in de praktijk staan.
  • Ben je niet zo digitaal vaardig? Geen probleem! Het platform is erg laagdrempelig en intuïtief opgemaakt. Dankzij de ondersteuning van je coach en instructievideo's zorgen we ervoor dat je het maximale eruit haalt wat er voor jou in zit.

Hoe zet Hura het loopbaanplatform in?

Wie aan Hura denkt, denkt aan "werken op maat" en "dichtbij mensen staan", met dit gedachtengoed zetten we ook ons online loopbaanplatform in. Je krijgt immers naast je intensieve coaching bij Hura nóg meer toegang tot kennis, expertise en inspiratie. Zo ben jij zeker van het meest waardevolle traject!

Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen?

Neem contact met ons op!