Jouw ideale plek op de arbeidsmarkt vinden kan een grote uitdaging zijn. Voelt dit voor jou zo aan? Dan is een intensief traject net wat jij nodig hebt. Via de bemiddelingsvoucher begeleiden we je, als geselecteerde partner van VDAB, zes tot negen maanden in je zoektocht naar wat écht bij jou past.

En het mooiste van alles? Jij zit zelf aan het stuur, want jij bepaalt hoe jouw traject eruitziet.

Voor wie?

Om de juiste stappen te zetten, werkten we bij Hura een specifiek aanbod uit:

  • Voor iedereen die op zoek is naar een eigen, samengesteld traject en persoonlijke begeleiding door een expertcoach.
  • Voor iedereen die recent herstelde van een burn- of bore-out en op zoek is naar een meelevende expertcoach die jouw individuele uitdagingen begrijpt.

Afgestemd op jouw tempo en wensen

Wat werkt voor jou? Die vraag is bij Hura altijd het vertrekpunt.

Om jouw persoonlijke doelstellingen te realiseren, kies en combineer je uit een waaier aan mogelijkheden en stel je zo je eigen traject samen met jouw vaste coach.

Heb je nog een vraag?

Stel ze via het contactformulier, stuur een mailtje of bel ons op 0800 352 80.


We helpen jou graag verder!

Hura 29
Individuele coaching

Individuele coaching met je eigen coach vormt de rode draad doorheen je traject. Daarom is de juiste match met je coach zo belangrijk! Samen stippelen we jouw traject uit: jij kiest waar je aan werkt en hoe. Wat heb jij nodig om stappen te zetten en te starten in je droomjob? De keuze is aan jou.

Themaworkshops

Versterk jezelf met inspirerende workshops in een kleine groep, én leer van elkaar. Je kiest uit onderwerpen zoals de juiste vacatures vinden, interviewtechnieken, veerkracht…

Hura 59
Hura 07
Praktische doe- en oefensessies

Tijdens de praktische doe- en oefensessies ga je aan de slag met het aanpassen van je motivatiebrief, zoeken van vacatures, het voorbereiden van sollicitaties... Je gaat over tot actie, maar dan mét ondersteuning van een expertcoach in een kleine groep.

Online loopbaanplatform

Ga je liever zelf aan de slag of wil je de opgedane kennis nog eens extra inoefenen? Dat kan op ons online loopbaanplatform. Hier vind je tal van oefeningen, cursussen en stappenplannen, 24/7 beschikbaar tot zelfs drie maanden na je traject. Zo werk je helemaal volgens het tempo dat op dat moment voor jou haalbaar is.

Hura 83

Meer resultaat met jouw persoonlijke coach

Natuurlijk sta je er niet alleen voor. Bij Hura vertrouw je op jouw eigen, persoonlijke coach die samen met jou elke stap zet. Van de start tot aan de finish, en zelfs daarna. Minimaal om de 14 dagen is er een contactmoment met je coach.

Wie dat wordt, hangt af van wat jij nodig hebt. Na een eerste gesprek matchen we je met de juiste expert, want alleen zo haal jij het maximale uit jouw traject.

Je rekent bij Hura in ieder geval op een coach die:

  • … ervaren en gecertificeerd is in de uitdagingen en vragen waarmee jij zit.
  • … toegankelijk, warm en oprecht is.
  • … een actuele kennis van de arbeidsmarkt én jouw regio heeft.
  • … gewone ‘mensentaal’ spreekt.
  • … er altijd voor jou is, ook buiten de afgesproken momenten.
Hura 13Hura 16

Onze andere diensten

Hura is een organisatie die vanuit een warme, mensgerichte aanpak focust op een waaier aan diensten.