Greet Vanderwegen
Greet Vanderwegen
Career coach
+32 475 41 57 00

Het geeft me veel voldoening als coach om mensen hun weg te laten vinden. Ze komen binnen met hun twijfels en vragen. Nadat ze de essentie van hun twijfel en/of vraag kunnen pakken, gaat er een deur voor hen open. Vanuit die inzichten durven ze hun toekomstig professioneel (of persoonlijk) pad vormgeven en kunnen ze terug ten volle genieten van wat ze doen en wie ze zijn.

Al meer dan 15 jaar begeleid ik werkzoekende, werknemers en zelfstandigen om zichzelf te (her)ontdekken en te kijken hoe ze dit professioneel kunnen vormgeven, via loopbaanbegeleiding, outplacement en ondersteuning aan (startende) ondernemers. Hen laten ontdekken wat hun talenten zijn, waar hun passie ligt, waar hun valkuilen zijn en hoe daar mee om te gaan, voor welke waarde ze staan, welke missie ze vorm willen geven en in welke job, bedrijf en/of sector ze dit willen waarmaken, of mogelijk als ondernemer willen starten.

Daarnaast werk ik rond mindset, stress- en burn-out en perfectionisme. Je mindset, of hoe je denkt over jezelf en in relatie tot de anderen, vormt de basis van hoe je in het leven staat en hoe je leven eerder in flow is, dan wel een gevecht. Mensen hiervan bewuster maken en leren meer eigenaarschap te nemen van hun leven, hun loopbaan en hun zaak. Dan maakt mijn hart een sprongetje.

"Als je erin gelooft dan gaat het je lukken."