Maya Quirijnen
Maya Quirijnen
Career coach & conceptverantwoordelijke loopbaandomein
+32 472 42 63 70

Ik haalde mijn master bedrijfspsychologie en ging dan een aantal jaar aan de slag als HR Business Partner en HR expert groei in een productieomgeving, een leerrijke en dynamische omgeving. Dit mocht ik aanvullen met diverse trainingen: loopbaancoach, L&D manager, Ik kies voor mijn talent (Luk Dewulf), Lumina learning practioner, Lumina leader en een practioner NLP.

Binnen Hura ga ik als career coach dagelijks de uitdaging aan om mensen positief in hun kracht te zetten. Samen ontdekken wat hen doet stralen en hen motiveren in hun ontwikkeling. Ik ben er van overtuigd dat er voor iedereen een weg is! Neem de verantwoordelijkheid, pak je bezorgdheden aan, aanvaard hulp waar nodig en grijp de kans met beide handen. Op jouw tempo en stap voor stap.

Mijn passie voor groei vertaalt zich in het uitwerken van onze concepten: ons online loopbaanplatform, het uitwerken en verdiepen van thema's, het ontdekken van bruikbare tools, het organiseren en vormgeven van intervisies, het plannen van onze teamactiviteiten..

Mijn oog voor het visuele kan ik dan weer volledig kwijt in onze marketing. Ik krijg energie van het vertalen van een gevoel of ervaring in mooie woorden & beelden.

“Add a little confetti to each day!”