In september gaat VDAB over heel Vlaanderen van start met het toeleiden van werkzoekenden naar partners om hen te ondersteunen en begeleiden in de zoektocht naar een nieuwe tewerkstelling. Ook het loopbaanteam van Hura stelde zich kandidaat en ging vanaf januari keihard aan de slag om een plaats te krijgen in dit project. En dat harde werk werd eind juni beloond: Hura behaalde een mooi resultaat en werd voor een periode van 9 jaar gegund!

We zijn super trots op het resultaat dat we behaalden dankzij heel veel inzet en doorzettingsvermogen, maar bovenal dankzij sterk teamwerk waarin we zowel de expertise binnen het loopbaanteam en als binnen ons talentteam verbonden hebben tot een mooi geheel.

Concreet betekent dit dat we vanaf september werkzoekenden zullen ondersteunen in alle mogelijke facetten van het ‘werk zoeken’. We gaan dit doen in de provincie Antwerpen, Limburg en het oosten van Vlaams-Brabant. We bieden hierbij ook een specifiek programma aan voor werkzoekenden die na een periode van burn-out terug hun werk zoeken op de arbeidsmarkt.

We kijken er heel erg naar uit om via dit project mensen te kunnen versterken in hun loopbaan. Dit project wordt mogelijk gemaakt met de steun van VDAB en financiële midden van ESF.

Meer weten over de voucherwerking?

Neem contact op met onze experts.