Ontslagen worden heeft een grote impact. Het brengt onzekerheid mee, zowel over je persoonlijke toekomst als die van je gezinsleden. Er komen ook vragen naar boven. Ben ik nog wel mee met de arbeidsmarkt? Volstaan mijn kennis en competenties om een nieuwe job te vinden? En hoe begin ik aan mijn zoektocht? 

Wij kunnen je meteen geruststellen: Hura zal samen met jou een antwoord bieden op al die vragen. Je kan daarbij rekenen op de professionele kennis en ervaring van alle Hura-coaches.

We gaan op zoek naar jouw sterktes, halen verborgen talenten naar boven en zorgen ervoor dat je met vertrouwen de toekomst tegemoet kan gaan.

Outplacementtraject op jouw maat

Begeleiding in kleine groepjes, individueel of liever een mix van beide. Wil je je versterken rond sollicitatievaardigheden, communicatie, assertiviteit, veerkracht, work-life balans, leidinggeven..? Jij bepaalt zelf hoe jouw outplacementprogramma eruitziet. Wij zorgen ervoor dat je een goed inzicht krijgt in jouw competenties en wat voor jou belangrijk is in een nieuwe job of uitdaging.

Zo versterk je je vaardigheden, ontdek je misschien wel verborgen talenten en ga je met vertrouwen de toekomst tegemoet.

Hura 38

Bij Hura geven we je terug perspectief voor je verdere loopbaan, dankzij …

  • … onze warme, toegankelijke aanpak waarbij we altijd vertrekken vanuit jouw specifieke situatie.
  • … een helder zicht op jouw individuele talenten, verwachtingen en mogelijkheden.
  • … gecertificeerde en ervaren coaches die de juiste link leggen naar de arbeidsmarkt, maar ook beschikbaar zijn tijdens je volledige traject.
  • … onbeperkte toegang tot ons gebruiksvriendelijke online leerplatform met tal van online cursussen en webinars waarin experts hun kennis, tools, oefeningen en inzichten delen.

Wil jij met vertrouwen een nieuwe start maken?

Onze outplacementexperts verkennen met jou alle mogelijkheden!