Jouw gids op de arbeidsmarkt

De juiste professionele richting vinden, of je weg zoeken na een faillissement of herstructurering … Het lijkt soms wel een doolhof. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Als ervaren gids en ontzorgende partner zet Hura werknemers, werkzoekenden en bedrijven op de juiste weg.

Meer weten
Hura 81

Ons aanbod van diensten voor jou

Met de juiste compagnon de route boek je de beste resultaten, in welke situatie en rol je ook zit. Bedrijven ontzorgen we bij de complexe ontslagmaterie die een ontslag met zich meebrengt. Werknemers en werkzoekenden ondersteunen we in hun zoektocht naar een nieuwe professionele uitdaging.

Samen zetten we de juiste stappen om de bestemming te bereiken die bij jou past.

De troeven van Hura

Om duurzame doelstellingen te realiseren, gaat Hura als ervaren gids op de arbeidsmarkt graag een stap verder. Of zeg gerust: een paar stappen. Afhankelijk van wat jij nodig hebt.

  • Persoonlijk partnership

  • 100% doe(l)gericht maatwerk

  • Grote betrokkenheid

  • Respectvolle gids op de arbeidsmarkt

  • Doorgedreven expertise

Jij komt op de eerste plaats

Bij Hura draait alles om jou. Als loopbaanpartner met een groot hart voor mensen en een scherp oog voor talenten, vertrekken we altijd vanuit jouw unieke situatie. Met respect voor jouw eigenheid en autonomie. Onze coaches nemen daarom het roer niet over, maar timmeren op jouw tempo én samen met jou aan de weg. We inspireren en motiveren, zodat je weer sterk(er) aan het stuur van je eigen professionele reis staat.

ex-werknemer Veldeman
Outplacement heeft mij geholpen in het verwerken van heel het proces. En de mogelijkheden te bekijken na het faillissement.
ex-werknemer Veldeman
deelnemer na medisch ontslag
Outplacement was voor mij de trigger om na mijn ziekte met een andere bril en een
andere jas terug buiten te durven gaan.
deelnemer na medisch ontslag
deelnemer loopbaanbegeleiding
Nu die dingen zo helder op papier gesteld zijn, zal ik met een duidelijk kompas in de hand de volgende 15 jaar mijn loopbaan richting geven!
deelnemer loopbaanbegeleiding

Op zoek naar de juiste gids op jouw professionele pad?

Om duurzame doelstellingen te realiseren, gaat ons team als ervaren gids op de arbeidsmarkt graag een stap verder. Of zeg gerust: een paar stappen. Afhankelijk van wat individuen en bedrijven nodig hebben op hun professionele pad.